Kontakt os

Johan

Ved spørgsmål og pressehenvendelser, kontakt Johan Galster
Telefon: 51808044
Mail: jg@2plus1.dk

Teamet bag Venligbolig

Venligbolig er et non-profit koncept, der er udviklet af Johan Galster og Søren Rasmussen. Idéen med Venligbolig er at inddrage borgerne i integrationen af vores flygtninge, så vi løser manglen på billige boliger og skaber rammerne for den gode integration, hvor flygtningene bliver en del af danskernes hverdagsliv allerede fra start. 

Projektet bygger på en deleøkonomisk tilgang, hvor mennesker med ressourcer og muligheder i form af ekstra rum på deres grund kan hjælpe andre og gå foran i en medmenneskelig udvikling af vores samfund.

Det er et non profit initiativ, hvor økonomien som kommunerne bidrager med i en lejeperiode alene går til udvikling af integrationskonceptet, samt produktion og drift af boligerne.

Johan

JOHAN GALSTER

Johan har været med til at skabe idéen og konceptet bag Venligbolig sammen med Søren, der er arkitekt. Johan er partner i 2+1 Idébureau, hvor han til dagligt rådgiver både private og kommunale kunder i strategisk kommunikation, design, byudvikling og hvordan man skaber løsninger i samspil med borgerne. 

2+1 kalder sig for et Idébureau, fordi vi dyrker og forfiner idéer, der giver de enkleste løsninger på de største udfordringer. Idéer der samler mennesker, sætter dagsordener og skaber resultater. Idéer der får deres eget liv.

Johan kan kontaktes på telefon: 51808044 eller mail: jg@2plus1.dk

Søren-Rasmussen-ONV---portræt-SH---jan-2009-

SØREN RASMUSSEN

Søren er arkitekt og medskaber af idéen og konceptet til Venligbolig. Søren er indehaver af ONV Arkitekter, der har over 15 års erfaring i produktion af præfabrikerede billige boliger af høj kvalitet. 

ONV har blandt andet været arkitekter på Ritts 5×5 boliger i Valby, 1500 AlmenBolig Plus boliger, 10 daginstitutioner samt min. 150 helårs og fritidsboliger. Tegnestuen er prisbelønnet for sin tilgang og er den førende danske tegnestue inden for industriel arkitektur.

Søren kan kontaktes på telefon: 32960461 eller mail: onv@onv.dk

Samarbejdspartner


falleskassenlogoFÆLLESKASSEN

Fælleskassen er en selvstændig andelskasse på Frederiksberg, der driver pengeinstitut med fokus på en bæredygtig økonomi til gavn for andelshavere og kunder. Som pengeinstitut har Fælleskassen fokus på kontrolleret vækst og udvikling med fokus på at støtte bæredygtige projekter, samt organisationer og virksomheder, der har en særlig samfundsmæssig værdi. Fælleskassens rolle i Venligbolig konceptet er at indgå som sparringspartner med en social-økonomisk tilgang og sikre finansieringen af Venligboliger, så de kan produceres og udlejes til kommunerne. Læs mere om Fælleskassen på www.faelleskassen.dk.